Een nieuwe liefde ..

Ick bin zurück. Ik ga al eens graag cityhoppen en dit heb ik over enkele weken geleden gedaan in Berlijn. Zon? Nee. Regen? Ja. Plezier? Zeker en vast! 

SOEUR VINTAGE SHOP

DSC_5077

Na een fijne week cityhoppen in Berlijn ben ik terug in het zonnige Belgenland. De speurder in mij wil ter plaatse steeds weer het leukste, meest unieke en origineelste ontdekken. Ik moet toegeven, de mainstream zaken skip ik. Want ik hou van originaliteit en wil vooral zaken ontdekken waar niet iedereen komt.

Wie Berlijn zegt, zegt mode. De fashionista en fashionisto onder ons toch. Berlijn, de achtste belangrijkste modestad van de wereld. Een plek met vele gezichten, verschillende stijlen en vooral een plek waar iedereen zich thuis voelt.

DE HOTSTE VAN HET LAND

DSC_5057 DSC_5059 DSC_5065

Vandaag deel ik een adresje met jullie. En wat voor één … Want is er überhaupt iéts fijner dan jezelf direct thuis te voelen in een gezellig winkeltje vol met zalige luxueuze kledingstukken en de ene ontdekking na de andere doen? Vintage winkel die beschikt over luxemerken als Céline, Marc Jacobs en Chloé ? Yes please! Waar, vraagt u? Wel: Soeur Vintage, Berlin.

 

IMG_8025

Door dat er steeds minder boetiekjes met unieke kledij openen en steeds meer mainstream ketenwinkels, gaan mensen steeds vaker op zoek naar unieke kledingstukken. Waarom? Omdat mensen zich in vintage kleding iets unieker voelen. Met een mooi vintage stuk is de kans bijna nihil dat je iemand tegenkomt die hetzelfde aanheeft. En wie wil zich nu niet uniek voelen?

Hou jij van de zoektocht naar dat ene speciale kledingstuk? Hou jij ervan om kledij te dragen dat je niet 5x per dag tegenkomt? En sta jij ervoor open om gedragen-kledij opnieuw liefde te geven? Dan is Soeur Vintage jou place to be. Unieke kledij, een gezellige sfeer en een belevenis op zich zelf? Check!

 

 

 

Being mainstream is not my thing. I don’t like to be like the rest, I like to stand out and wear clothes that no other person in the room has. And vintage clothes are just that. But that’s not the only reason. When you buy a piece of vintage clothing you’re not just buying the piece – you’re buying a piece of someone’s past.

Nina Schröter – Soeur Vintage

 

Heb je ergens een paar dagen om te ontspannen? Maak een snelle cityhop naar Berlijn en spring zeker eens binnen bij Soeur Vintage. Als dit natuurlijk jou cup of tea is. Al is het maar om je ogen wat te gunnen. En denk eraan.. Je zou shoppen kunnen opgeven maar je bent geen opgever!

 

Soeur Vintage Berlin
Marienburger Str. 24
10405 Berlin
Duitsland

Open van maandag tot zaterdag 11:00 – 19:00 uur // zondag gesloten

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s