Sunshine in the rainy London

Dutch below – For English click here

Cityhoppen. In een stad als Londen? Daar zeg ik geen nee tegen. Een stad waarvan je je niet moet afvragen of je hem wil bezoeken, maar wát je precies wil bezoeken. De rode dubbeldekkers, de telefooncellen en de Big Ben. 

Take me already to London!” was wat ik wilde schreeuwen nadat ik mijn trein ticket had geboekt. Dit voor een magere €80. Ein-de-lijk was het dan zover! Ik en mijn team stonden met volle teugen te wachten op het perron in Brussel om op onze Eurostar te stappen.

Enkele uren later waren we aangekomen in het zonnige Londen. Ja hoor het was zonnig! Een plek met vele gezichten, verschillende stijlen en vooral een plek waar je vrij én jezelf kan zijn.

“Get-up en wandelen maar!” was wel degelijk ons motto. Wat er voor zorgde dat we konden genieten van de spectaculaire omgeving, het goede weer én dat we wat geld konden besparen. Een win-win-win situatie als je het mij vraagt.

Een bezoekje aan het Facebook -en Instagram kantoor én communicatiebureau Curious? Yes! Wat, zegt u? Ja hoor: wij hebben het geregeld gekregen dat we ze allebei konden gaan bezoeken. Hoe geweldig!

IMG_9724 IMG_9726

13184760_10154184518489803_1648452649_o  IMG_9744

Dineren, winkelen en inspiratie opdoen? Ja hoor, onze beide dagen waren goed gevuld. De Big Ben, Cereal Killer Cafe, London Eye, Oxford Street én de M&M-store zijn maar enkele van de vele die we bezocht hebben.

Hou je van cultuur, mode én diversiteit? Dan is London jou place to be. Een bruisende stad mét een eigen persoonlijkheid. Tip: als je er bent ga dan zeker eens een bezoekje brengen in The Sky Garden en laat je omverblazen door een adembenemend uitzicht …

IMG_9835

Ik zou nog uren kunnen schrijven over hoe ge-wel-dig London is, maar dit bespaar ik u. Het enige wat ik nog kan zeggen: London, I see you soon! Cheers.

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Sunshine in the rainy London

Cityhoppen. In a city like Londen? There I say no no to. A city of which you shouldn’t not ask yourself if you would like to visit him, but what exactly you want to visit. The red dubble decker buses, the phone boots and the Big Ben.

Take me already to London!” was what I wanted to scream after I booked my train tickets. This for only €80. Fi-na-lly it was the big day! Me and my team were waiting on the platform, full of enthusiasm, in Brussels to get on our Eurostar.

A few hours later we arrived in sunny London. Yes, It was sunny! A place with many faces, different styles and above all a place where you can be yourself and free.

 

“Get-up and start walking!” was our motto. What ensured that we could enjoy the spectacular surroundings, the good weather and that we could save money. A win-win-win situation if you ask me.

A visit to the Facebook-and instagram Office and communications agency Curious? Yes! Excuse me? Sure enough: we have arranged that we could go visit them both. How amazing!

IMG_9724 IMG_9726

13184760_10154184518489803_1648452649_o  IMG_9744

Dining, shopping and looking for inspiration? Sure enough, both our days were well stocked. Big Ben, Cereal Killer Cafe, London Eye, Oxford Street and the M&M-store are just a few of the many places we visited.

Do you like culture, fashion and diversity? Then London is your place to be. A bustling city with a personality of its own. Tip: If you’re there be sure to go pay a visit in The Sky Garden  and be overwhelmed by a breathtaking view …

 

IMG_9835

I could write hour about how am-az-ing London is, but I save you from this. The only thing I can say:
London, I see you soon! Cheers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s